Söndag kväll, försöker tänka annat,försöker kunna andas!




Tar ett djup andetag. håller tårna inom mig. Menigen som jag hörde va exakt så som jag sa den så som jag uppfattade den. Kom rakt in i mitt hjärta. Och just i dag, I dag ringde du, i dag levde du, i dag var jag den gladaste för 6 år sedan för att du hade ringt. Fan vad jobbigt det ska vara att ha en klump i hela mig. Att sakna dig så mkt. Att somna i dag kommer inte vara det lättaste. Men i morgon kommer den vara värre.... Förlåt att jag inte kan åka och tända ett ljus för dig på kyrkogården. Lovar att tända för dig ändå.

Söndag den 27 feburari

God morgon, Dagen i dag börjar med att gå en sväng med fille. Ska även plugga i dag. Annars blir det lugn dag förövrigt! I dag är en dag som finns i mitt huvud. Minnen som ligger och trycker! I dag ringde du och sa att du älska mig och jag va den lyckligaste.. Saknar dig
promenad dags.
höres

26/2



Hej, morgonen blev tidagre än vad jag trodde, vakna vid halv 8 men ville sova till nio.. gick upp och gick med fille! Var helt underbart skönt ute! Har ätit frukost och druckit mumsigt kaffe:) Ska snart hoppa in i en dusch ! I dag blir det umgås med underbart folk. Motala kommer ska blii trevligt!
Ha en bra dag alla.!
pusssssss

Fredag 25/2

Härlig fredag! :) Blir en lugn kväll sitter och lyssnar på en låt som jag bara inte kan sluta lyssna på. Alla minnen kommer upp i huvudet som jag bara vill ha tillbaka. :) Samtidigt som jag är glad över vad jag har. Underbar familj ,vänner !! Även om det kan vara jobbigt att sakna ngn så mkt som dig pappa. Men har det så bra förövrigt så allt går mkt bätter. Älskar dig!

Kom tillbaka,

Älskar min mamma oerhört mycket!




Jag tror på kärlek

22/2





Hejj :) Dagen i dag har varit bra, I skolan va det skapligt lugnt! Har pratat med lena och henrik är snart nära mitt mål i samhäll och eng. Känns så Underbart!!!:D När jag kom hem blev det en liten tur med fille i detta kalla väder. Men han behövde komma ut så var bara att klä på mig. Har också städad och pluggat . Ska snart läsa teori men tog en paus!:) I morgon blir det träning innan skolan börjar. Ska på teater i morgon så blir inte mkt till lektioner i morgon heller. :) Ska köra på trafikskolan också.!!  Längtar lite smått till helgen för då kommer antagligen kenth och martin hit till skövde.! ska bli super kul! :)
Blir hitta på ngt skoj. !!




Ibland vet jag inte vad man ska säga. Men är väl bara gilla läget.
Låter allt komma som det kommer!
life


LoveLove


20/2

Vaknde vid fem i åtta och tänkde somna om och sova till tio när det är sista sovmorgonen.. Hahha men nejnej, va bara att kliva upp. Härligt väder ute! Söndag i dag då skolan i morgon. Ska bli skönt att komma in i de gamla rutinerna! :) Annars händer det inte så mkt i dag. Ska köra lite senare. Mamma ligger och är sjuk..:/ så måste hjälpa henne. ! Får hoppas hon blir bättre snart. Mina dumma prickar i ansiktet har inte gått bort och jag blir tokig kommer inte våga visa mig.uch..  Ne ska ta en kopp kaffe.
Ha en skön söndag alla
puss&kram

Varit ute :)



Varit ute i detta fina väder :) Blev en tur med fille pille :)  Nu blir det bara lugnt och skönt !
Hoppas på ngt kul händer snart. Man kan inte ha tråkigare känner jag ! hahha
fina Fille !

19/2 Solig lördag!



Hejhej, vaknde vid halv tio. Va helt underbart att få sovmorgon kan jag säga ! :)
I dag blir det lugn dag vad jag vet nu. Ska på långsväng med fille senare men väntar lite tills värmen kommer :);) hihi.  Ska nog också läsa lite i teoriboken.. !  Har fått massa konstiga märken i ansiktet. Tror jag inte tål ngt men vet i skjutton inte vad.. Hm. BÖrjar blir rätt jobbigt att gå runt med det. Hahha tur man är hemma!
Slänger nog in ett inlägg senare.
Puss
<3

18/2


Dagen började med frukost med virran och mamma. Vi gick upp rätt tidigt för var dags med träning.. haha!
Virran följde med och träna där vi tränar, va skoj :) Hon lärde mig hur man använde magen rätt!!:D haha
Känns kan jag säga.. Sen blev det maxi med mamma.. Fy fan vad folk det var. Fick inte lite panik på grund av alla männsikor! Ska aldrig handla när det är löning.. :) Helgen ser ut att bli lugn skönt det innan skolan börjar. Har varit ute och gott annars i dag. Så härligt väder ute! Ikväll blir det film tittande, Tror det blir wallander eller becka hahah ;)
Ha en trevlig helg folk!
Puss&kram


life !




Tiden drar i väg, Minnerna finns djupt inom mig själv. De dyker upp i olika situtioner som gör det jobbigare att hantera dom. För sex år sen fanns du, För sex år kunde jag få en varm kram. Som jag inte har möjligheten att få i dag. Alla minnen får mig att växa som person och får mig att minnas dig som du var. Att prata om dig i dag är inte jobbigt utan skönt. Att få berätta minnen med andra är skönt och får mig att må bra. Samtidigt som det gör ont. Dagen kommer närmare och närmare och snart är det den 28 feburari 2011. Den dagen kommer jag minnas hela mitt liv. Men för varje år blir det längre och längre bort. Kommer alltid minnas min finaste pappa och kommer alltid tända ljus på denna dag och tänka tillbaka på allt! Kommer säga hur mycker jag tänker och älskar dig. Vet att du finns i min närvaro när jag behöver mig. Du tony jonsson ,pappa, Får mig att se hur livet ser ut och hur man kan lära sig av det.

Ljuset är för dig, Den 28 feburari 2011 ♥

15/2♥



Haft en super bra dag! Åkte in till stan vid 11 och skulle till chefen på bagaren men hon hade inte tid, Men hon ringer väl hoppas jag sen. Sen möte jag upp sandra gumman ! :) Senare kom fia :)  Vi tog en besök på tattustudion.. Men får vänta med tattueringen tills jag har mer pengar! :)
Sen blev det hem och städa !! Alltid lika kul ;) haha.. nu sitter jag och lyssnar på härlig musik. I morgon blir det göra risk 1 på utbildningen..:)Ska också köra med och plugga teori. Lång dag kommer det bli ! 
 Funderar starkt på att hämta en kopp kaffe nu:)
Pusshejs




14/2




Hejhej, i dag har jag haft en lugn dag :) Morgonen började med att träna med mammsen ! Va riktigt skönt. speciellt att få ut allt som jag tänkte på .. hahha Efter det träningspasset mådde jag bäst!!:D
Kom hem åt lite och sedan blev det en långsväng med fille !! Va rätt kallt men skönt.
Har även hunnit med att plugga i dag.. riktigt skönt att hinna med det man vill :)
Kvällen blir lung!! Glad alla hjärtans dag folk :)

I morgon blir det in till stan och möta fia, ska till tattuerings studion och kolla läget. :) vet vad jag vill ha nu. Kommer bli bra! Ska också till bagaren och snacka lite där :)

Ha en trevlig kväll!
Tack söta veronica för din fina ord på bloggen! Du är min ängel!
love you

13/2




 Haft en skön helg hos veronica :) I dag fira vi henne och hon blev glad över det jag gav henne :)
Haft en lugn helg förövrigt. Vi har bara haft det gött. Kom hem nu och tar det lugnt. I morgon blir det träna med mammsen. :) Sen plugga !





Något jag inte fattar är att man kan bli så sårad av ngn man knappt man känner. Det känndes precis som du sparkade mig rakt i magen.  Känslan va  som att jag fick en stor fotboll i rakt  i magen. Du fick mig att känna mig dum och världelös. Du kunde fan ha kläckt ut det tidigare så jag kunde skitit i det.  Men antar att du va feg.. Man kan inte lita på ngn.  Dra åt helvete..