24 december




Hejhej, som vanligt vaknar man tidigt .. hehe... Men dröjer nog inte länge förens de andra går upp heller!
I dag är det julafton :D Vi ska åka till ingemars mamma över dagen och äta mat och ha det trevligt . Sen ska vi bara vara hemma på kvällen!! Mysigt. I morgon ska jag till min älsklnig och fira jul med hans familj !!:) mysmys..
Ha en god jul alla
puss&kram

Dansband :) älskarrt!!!

God morgon! 21 december



Sitter och dricker kaffe, känner att min hals börjar bli värre men hoppas den blir bättre senare!! Ska i väg till skolan vi börjar halv nio vi har julavsluting !! :D Ska bli så skönt med lov!!
I dag mår jag bra men ändå så känns det jobbigt visa stunder.. Tycker man borde vara gladare på julen.. men det kommer väl!! Ska till älskling i dag. Ska bli mys.. saknat honom redan.
I dag ska jag till sjukgymnasten för sista gången förre jul.. Sen ska jag ditt efter jul tror jag..
Men ryggen har helt klart blivit mycket bättre!!:) Ne nu ska jag äta min apelsin! ha en bra dag alla :D
puss&kram

Kväll/god natt

Fy vad trött man kan vara.. Ska snart lägga mig orkar knaappt ha ögonen öppna, Tror jag börjar bli sjuk!! inte kul :/ Men är bara en dag kvar sen sluta vi skolan ..:) Just nu saknar jag min plutt.. vill bara vara i hans famn.. Det får jag vara i morgon..! Nu ska jag lägga mig och kolla klart på en film..

God natt!!

Eftermiddag.!

Har kommit hem från skolan nu :) sitter med en god kopp te!! Ska snart hoppa in i en varm dusch:)
Blir lugn eftermiddag! :)

20 december måndag

Vakna av vecka kockan som ringde, Önska jag kunde somna om för blev bara arg när jag kolla på min sms.. :(
Ibland måste man lära sig att glömma saker.. Vet att det inte är det lättaste men man måste försöka. Hoppas på att det blir bortglömt en vacker dag.. Ska med tio över sju bussen ska till arenan vollyboll i dag men känner ikke för detta. Men får går. Känns som jag bara vill vara hemma och gråta under mitt täcke.. Hoppas det känns bättre framåt dagen. Ha en bra dag
Puss&krAM

Söndag kväll den 19 december!




Hejhej, helgen har varit bra men slitsam ;=) blev lite sent på kvällarna men det skiter vi i :) va skoj!
Fast är lite seg nu, I dag har jag varit på kals med charlie:) hans fira hans pappa och någon mer..!
var super trevligt. VI va i bowling hallen så det va skoj.. såå min mage är prop mätt D: haha
i morgon är det vollyboll i skolan.. det kan väl vara skoj.. Sen ska jag bara hem och ha det skönt.. Åker till baby på tisdag igen. mysmys..
Nu ska jag kila
ha en trevlig kväll
puss&kram

Lördag! 18/12

Lördag i dag, Snön bara yrar ute , mysigt är det :) nu saknas bara glög och skumtomtar ! Sitter hemma hos virran. Hon står farmför spegeln och gör ording sig.. Hon har nog stårr där de närmaste timmarna ;) haha
Jag blev klar på tio min ;) haha Ska till min älskling i eftermiddag.. Mysmys!!!  Annars är läget bara fiin fint.
Ha en bra lördag alla!
puss&kram

God morgon! Fredag

Somna med huvudvärk och vakna med huvudvärk. Hur ska denna dagen sluta. Kommer sluta med att jag deckar på veronicas soffa ;) haha Ska träna tre pass i dag och fattar inte hur ska orkar. Och så kommer jag inte hinna äta heller.. hm jobbigt! Blir en lugn fredags kväll med veronica.. Och självklart äta mitt favo mat TACOS((A))
Annas är det bara två lektioner i dag. Skönt! På sjukvården kommer ambulansen ditt och ska sncka lite. Kan vara kul!
Ha en bra dag puss&kram

Torsdag!! 16/12

Tjatja, Sitter i skolan och har hål´sitter och tjötar skit med fia :)!! Riktigt nice äre!  I dag blir det lugn dag som alla andra! ska hem städa och packa för helgen !! som kommer bli super kul! Längtar till julen !!

Ha det bra folk !!:)

God kväll!!





Hejhej, sitter och lyssnat på min underbara musik.. :)
Har inte gjort så mycket mer än hunnit ätit sen jag kom hem!! Vill bara att det ska bli helg!
För då ska jag vara med veronica<3 Plus så ska jag till älsklingen på lördagen !! Saknar honom!
Sen blir det kalas på söndag.! låter som det kommer bli en riktigt trevlig helg! Problemet är VAD SKA JAG HA PÅ MIG?!! hjälp! Hoppas jag hittar något bra i garderoben.. hm!! fast har inga fina kläder.. menmen!
Hoppas er dag har varit bra .. Sen längtar jag lite efter i morgon :) för i morgon är det dans dagen i skolan.. ska blir riktigt skoj!! För som sagt jag älsakr att dansa och bugga och ÄLSKAR DANSBAND(A)


Min min hösta dröm är att få jobba med människor som jag kommer att göra men man vet aldrig med vad!!
Jag vill bo på landet med charlie och vill ha många djur. Vill ha två schäfrar!! katter och framför allt en häst .  jag saknar min wanderbad så tänkte jag skulle skaffa mig en haflinger !!  Vill bo nära vattnet så jag kan bada med dem. Vill bara kunna gå på min tomt och göra vad jag vill!!!
Det är min dröm!!
Något som jag skulle vilja mer är att pappa skulle finnas så han lunde komma och hjälpa mig. Men han får väl skicka massor med tankar till mig!
Saknar dig.

Ha en bra kväll! puss&kram

segt segt segt

Är segt att vänta på bussen som kommer om en timme. Känns som man inte har gjort någonting denna dag..!! Ska hem tror jag ska ta en promenad med fille !! Vill bara hem och har det gött.. Ska nog läsa lite på boken som jag älskar !!!!!! :)

:)



Bra start på morgonen !

Onsdag den 15 december! Trafikskolan som gäller:)

God morgon,

 Har sov morgon i dag tills 11 så ska fördriva tiden på trafikskolan hade jag tänkt. :) har bara två lektioner i dag! rätt skönt!

 Är lite arg och besviken men egentligen behöver jag inte vara det. Men man går inte bakom ryggen på någon. Jag är lugnare än jag var i går. Jag fattar inte varför man håller på så.. Trodde aldrig du skulle göra det. Men den kommer det fram.  Jag är inte arg för just den saken. Men att du gick bakom ryggen det som gör mest ont. Har alltid funnits för dig och allt. Man blir rätt ledsen då,. Menmen..
Eftersom du inte fattar att jag har fått reda på skiten får du väl gå och tro att jag inte har fått reda på något.
Jaja.. tänker inte va sur på dig heller. för bara du som förlorar på det.
Va bara tuvgen att skriva av mig istället för att ha allt inom mig.
nu ska jag hämta kaffe :) mums.
ha en bra dag folk!

Känner mig hjälplös

Pratat med josefin i telefon och fått reda på massor med sake som berör henne som inte är så bra. Känns hemskt att vara hennes närmaste vän och inte kan hjälpa henne, Gör allt för att finnas vid hennes sida och jag vet att hon vet det. Men det spelar ingen roll för jag önskar bara jag kunde ge en kram. Men det kan jag inte .. Jag hoppas verkligen allt kommer ordna sig även om det kommer ta tid. Jag ska försöka finnas för henne så gått jag kan.
Älskar dig gumman !