Livet är inte lätt

Det vet jag

Órkar fan inte bry mig mer




Är så himla trött på vad kärlek heter... Kvittar allt. Orkar inte.. All ork tar slut jag får bara massa ångest-.. Kvällarna är värst. Ligger själv och inte har någon som älskar mig.. Ingen som kramar mig ingen som skickar och saknar mig... Fy fan..  När jag känner hur min mage pirrar och hur glad jag är så märker jag eller känns det som inget.. Varför kan inte jag få vara glad..  jag får panik av  allt.  Önskar önskar kan jag alltid göra..
Men inget förvånar mig.. !
jävla skit..

Skönt ute.




Varit ute en långsväng med fille :) Va helt underbart..

Du är i mina tankar!

Söndag 23/1 Nu gick min gräns.





Hej har inte bloggat på ett bra tag.. har inte orkat har haft mkt att göra så har inte suttit så mkt vid dator just.
Har gått ut på apu och det är skojigt. slippa skolan, inget är bättre ;) haha
I dag ska bara ta det lugnt . gå en sväng kanske för mitt humör är inte alls på topp..
Fattar  inte vad folk tänker med .. vill de såra mig? Hur jävla dumma är de.. Visst ni får göra vad ni vill.. Men Jag behöver för fan inte se det. Jag orkar inte  va den som tar emot allt och finns. Vem ska finnas för mig?
Visst ni ser inte hur jag känner för jag döljer det så bra. Men ni känner ju mig .. ni vet hur jag är. därför ska ni tänka er för-.... Nu är detta slut.... jag ska göra vad jag vill ska bara tänka på mig själv. Jag skiter i vad alla tycker. MIn känslor är mina.

Nu gick min gräns.



Söndag 9/1

Hejsvejs, Har inte bloggat på ett bra tag, Har faktiskt inte orkat..  Men nu kände jag har jag behövde skriva några rader.. Det har hänt lite sen sist, Jag har fyllt så nu är man 18 då ;) Så det känns härligt.
Jag har varit i motala över nyår va trevligt.. :) Känns skönt att åka ditt ibland och träffa släkt och vänner. I helgen har jag varit hos charlie <3 lika mysigt som vanligt. :)
I dag är det söndag och skolan börjar i morgon ska bli skönt att allt blir som vanligt. Men Måste göra i lite saker nu när jag börjar. Måste till banken och till bagaren där jag förhoppningsvis kommer jobba i sommar och prata och så plugga lite mera teori med körkortet.. :) fröjer inte allt för länge tills det sitter allt :)

Annars mår jag bra, känner mig ensam ibland men så är det väl. Har kommit på att jag måste hitta på lite mer och inte bara sitta och häcka hemma. :)

Ha en trevlig kväll ska upp och äta paj nu mums.. :D
puss&kram