^^

Tänkerpådigvarjeminut... Jagärkäridig

:)



Min fina gumma <3







Jag tänker på dig, Ditt fina leende som jag vill se emot mig!
Det pirrar i hela kroppen när jag bara ser ditt namn. Känslan är obeskrivlig. Jag vet inte varför det är så här men jag kan verkligen inte rå för det.
Jag vill bara träffa dig snart.

Häääärlig lördag 16/4

Härlig lördag,  är hos veronika . Blev en långtur i detta härliga väder. Jag bara älskar att vara här. Landet är så skönt. Plus veronika är bäst!
I går fick vi ett ryck och hoppas på stutsmattan vilket va länge sen man gjorde. Härlig känslan är när man får känna seg barnslig i bland. Härligt med påsklov men ska jobba tre dagara nästa vecka och det ska bli kul. Men är lite nervös, men kommer nog gå bra skulle jag tro.


Ibland önskar jag bara du fanns vid min sida och kunde säga hur du älskar mig. Dessa ord kan jag inte  höra av dig mera.Men jag vet att du älskar mig. Jag tänker på dig ofta men vet att du är med mig. Alla minnen som vi har glömmer jag aldrig. Älskar dig pappa.


Ha en skön lördag alla!
kram&puss
P.s Jag älskar dig veronika v

Fredag!! 8/4

Härlig fredag, Denna vecka har gått fort..!! Haft prov och det gick inte så bra. Bara hoppas på ett g vilket fall. I helgen blir det lugn helg. I morgon blir det ut på landet ska bli härligt. Söndag ska jag hjälpa mamma med att tvätta fönsterna.



Jag fattar inte varför jag tänker på dig. Jag får inte tänka på dig men gör det än då.
När du inte svara får jag panik och skickar hundra sms till och det är ju kanske inte det bästa. Jag önska att jag hade tagit chansen när jag hade den. Men man tänker inte inte alltid. Nu kan jag inte träffa dig ... Det jobbigaste är att jag vet vad du känner och vi pratar om allt  det gör det att det blir jobbigare. Vi båda vet att vi inte kan prata med varandra hela tiden men i balnd måste jag få skriva till dig. Jag vill inte tänka på dig och försöker stoppa det. Men det går inte



Puss och kram